Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След дербито на Варна: Илиев похвали играчите си! Георгиу коментира виковете "Оставка!" (ВИДЕО)

22 септември 2024, 23:05 часа • 633 прочитания

Старши треньорите на Черно море и Спартак - Илиан Илиев и Кириакос Георгиу, дадоха своите мнения след варненското дерби от деветия кръг на Първа лига. Наставникът на "моряците" похвали възпитаниците си и ги окачестви като "почти перфектни". Предводителят на "соколите" пък коментира исканията на феновете за негова оставка.

Илиан Илиев: Бяхме почти перфектни

"Стана горе-долу празник на Варна, надявам се да няма проблеми след мача. Футболистите бяха почти перфектни. Рядко го казвам. Знаехме как да защитаваме, в атака имахме малко резерви. Поздравявам футболистите и нашите фенове, днес постигнахме важен успех, не толкова като точки, но като самочувствие", заяви Илиев.

"Стана добър мач, играхме на моменти добре, направихме това което искам в дефанзивен план. Изключително важно беше да влезем спокойни в дербито. След нервност могат да се изравнят силите", каза той след победата на Черно море над Спартак Варна.

Феновете на Спартак не обичат новия треньор

"Феновете са недоволни от самия резултат. С футболистите работим добре, спокойно. Имахме проблеми през тази седмица, затова и беше този състав. Феновете имат право на мнение, аз продължавам, работя. Имаме възстановителна тренировка, имаме работа, за да излезем от този резултат", каза Георгиу, а през цялото интервю се чуваха ругатни и викове "Оставка!" от фенове на Спартак.

ОЩЕ: Загорчич атакува Венци Стефанов: Положението в клуба е трагично! (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес