Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Славия – Лудогорец: Кога и къде да гледаме отложения мач от втория кръг на Първа лига?

18 септември 2024, 10:02 часа • 2049 прочитания

Славия приема днес Лудогорец в отложен мач от втория кръг на Първа лига. Срещата трябваше да се състои още в края на юли, но бе преместена за по-късен етап на шампионата заради участието на разградчани в евротурнирите.

Славия – Лудогорец: Начален час и ТВ

Лудогорец ще търси задължителна победа срещу Славия днес. Разградчани се намират на второ място във временното класиране с 16 точки – на 3 от лидера Левски. „Орлите“ обаче са с два мача по-малко от „сините“ и евентуален успех днес ще ги качи на върха.

Славия пък заема 11-та позиция във временното класиране в Първа лига. Момчетата на Златомир Загорчич са с осем точки като досега имат актив от две победи, две равенства и три поражения. При победа днес „белите“ ще се изкачат във втората четворка на първенството.

Славия Лудогорец Доминик Янков

В колко часа започва Славия – Лудогорец?

Тъй като е отложен, двубоят между Славия и Лудогорец е единствен в днешната програма на Първа лига. Срещата стартира в 17:30 часа. Мачът между „белите“ и „орлите“ ще се проведе на стадион „Александър Шаламанов“ в столичния квартал „Овча купел“.

Коя телевизия ще дава Славия – Лудогорец?

Отложеният мач между Славия и Лудогорец ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Славия – Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че Лудогорец може да изпусне Якуб Пьотровски без пари.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес