Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков: Щом Илиана е сънувала цяла нощ филма за Гунди, смятай за какво става въпрос...

11 октомври 2024, 14:23 часа • 649 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, даде своето мнение за „Гунди – Легенда за любовта“. Легендата на "сините" изрази възхищението си от лентата и разкри, че неговата любима Илиана Раева цяла нощ е сънувала филма.

"Най-добрата продукция от 1989 година насам": Гунди – Легенда за любовта

„Ами да, изключително емоционална вечер, а и след това през нощта. Щом Илиана ми каза, че е сънувала цяла нощ филма, смятай за какво става въпрос…Искам да поздравя Иван и Андрей за цялостната организация преди, по време и след филма. Всичко беше на топ, топ ниво. За актьорския състав нямам думи. Бяха фантастични, препоръчвам на всеки един, който може, да гледа филма. Лично мое мнение, далеч съм от специалист, но от 89-а година насам това е най-добрата продукция, която съм гледал“, заяви Сираков пред Дарик радио и dsport.

ОЩЕ: Илиана Раева: С филма за Гунди преживяваш безсилието от безмилостната хватка на Държавна сигурност

Гунди

Сираков сдържал сълзите си

"Бях на косъм няколко пъти да се разплача, но успях да се сдържа, но разбрах, че зет ми е използвал доста носни кърпички, даже май се обезводнил. Не е филм само за левскари, всеки един човек ще му хареса и може да си извади наистина много поуки. Все пак да се върне и да си спомни в какви времена сме живели, особено тези от нашето поколение“, завърши мажоритарният собственик на Левски.

ОЩЕ: Шедьовърът за Гунди зададе тон за още обединяващи филми! Кой е следващият?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес