Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков привика халф на разговор, грози го тежко наказание

16 юли 2024, 11:15 часа • 6417 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е привикал един от полузащитниците на тима на разговор. Става въпрос за офанзивния халф Джавад Ел Джемили. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите босът на „сините“ е много недоволен от представянето на младия футболист и го е заплашил с тежко наказание.

Джавад Ел Джемили се представя доста слабо

Джавад Ел Джемили не се представя на ниво под ръководството на новия треньор Станислав Генчев. Именно поради тази причина наскоро се заговори, че Левски възнамерява да продаде полузащитника. Самият футболист също е склонен да напусне, тъй като не се вижда като основна част от състава на „сините“ за новия сезон.

Джавад Ел Джемили

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

Ел Джемили може да бъде отстранен от първия отбор

Слабото представяне на Ел Джемили не се е понравило на Наско Сираков и той го е привикал на разговор. В него мажоритарният собственик е обявил пред футболиста, че иска от него да подобри значително играта си. В противен случай може да се стигне до отстраняването му от първия отбор. Както е известно, бившият капитан на Левски Андриан Краев си изпати по подобен начин, когато отказа да поднови договора си с клуба и бе „замразен“ от шефовете.

Вчера пък изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров скочи на Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес