Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков обявил пред фенове на Левски, че Мъри повече няма да стъпи на „Герена“ (ВИДЕО)

16 август 2024, 13:46 часа • 2522 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е обявил пред фенове на „сините“, че бившият треньор на тима Станимир Стоилов повече няма да стъпи на стадион „Георги Аспарухов“. Това разкри един от най-популярните привърженици на българския гранд – Петър Димитров.

Разкритието бе направено от Петър Димитров

В предаването „Реконтра“ Димитров разкри, че Наско Сираков е бил поканен на специално тържество организирано от фенове на Левски в село Оризари. Мажоритарният собственик се отзовал на поканата и присъствал на събитието. По думите на Петър Димитров именно там босът на „сините“ обявил, че Мъри повече няма да стъпи на „Герена“.

Какво разказа известният привърженик

„Преди около месец и половина нашите хора, левскарите, организираха празник в Оризари. Поканиха нашия мажоритар, който е откликнал на поканата и е отишъл. Браво! Само че на другия ден първо ми се обади един човек, който ми каза какво е чул с ушите си. Не че не му вярвам, но след това още двама човека ми потвърдиха“.

„Казал е изречението, че Мъри Стоилов няма повече да стъпи на „Герена“. Ако има предвид, че няма да стъпи като работник, той самият Стоилов каза преди време, че пътищата му с този мажоритар са се разделили. Но да отидеш на един празник и там да кажеш това изречение, някак си не е левскарско. Нали всичко претендираме, че сме левскари“, разказа Петър Димитров.

Може да чуете разказа на известния привърженик за случилото се след 26:20 минута на видеото.

Онзи ден треньорът на Левски Станислав Генчев се срещна с фенове на тима и призова за обединение.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес