Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков: Бяхме отпуснати! Футболистите не са на 100%, защото има оферти за тях (ВИДЕО)

29 август 2024, 22:26 часа • 1259 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков даде своето след класирането на "орлите" за основната схема на Лига Европа. Специалистът призна, че възпитаниците му са били отпуснати, и разкри за оферти към няколко футболисти, които не се влагат на 100%. Наставникът иска "зелените" да играят срещу силни противници в надпреварата.

Захари Сираков алармира за "скатаващи се" футболисти в Лудогорец

„Изпълнихме това, за което дойдохме, и дори го направихме с победа. Още на тренировката вчера видях, че отборът е отпуснат, и ги предупредих, че това може да се отрази на мача. За съжаление, точно това се случи – изиграхме тежък мач, не влязохме сериозно и агресивно, което позволи на противника да се почувства уверен и да създаде положения, дори да ни вкара гол," заяви Сираков след класирането на Лудогорец в Лига Европа.

ВАР-ът на Actualno

Какво липсваше на "орлите" в Молдова?

"Сами си направихме реванша труден. Радващо е, че победихме, но има много въпросителни по играта. Ще използваме паузата за националните отбори, за да работим върху много неща. В Лудогорец има национали, които ще липсват през почивката, но с останалите футболисти ще работим върху агресията и атакуващата преса, която ни липсваше днес. Трябва работа, от мач на мач я нямаме тази възможност,“ добави той.

Лудогорец иска да играе срещу силни отбори в Европа

"Няма да имаме контроли по време на паузата. Много се пише, за няколко футболисти има оферти. Те не се влагат на сто процента. Когато затвори трансферният прозорец, очаквам да виждам по-класна игра от всички. Предстои ни тежък мач с Черно море в Разград, но сме постигнали основната си цел – класиране за Лига Европа. Искаме да се паднат силни отбори,“ завърши треньорът на Лудогорец.

ОЩЕ: Лудогорец се разбра с гърци за трансфера на Дуа, „орлите“ прибират сериозна сума

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес