Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ще правя промени, докато се случат нещата": Георги Иванов със сериозна закана (ВИДЕО)

11 септември 2024, 16:56 часа • 409 прочитания

Президентът на Българския футболен съюзГеорги Иванов, коментира защо се е наложило да назначава ново ръководството на Съдийската комисия. Властимащият в родната централа увери, че постепенно се върви към подобрение на съдийството, и се закани да прави промени, докато е необходимо.

Иванов ще прави промени постепенно 

„Предвид напрежението, което се създаде предприехме смяната със Станислав Тодоров. Нещата трябва да се случват постепенно, защото българският футбол беше три години във война“, каза Иванов на пресконференцията след Изпълкома на БФС, на която бяха обявени промени.

"Трябва да започнем да подобряваме нещата лека-полека. Работим от първия ден да променим нещата към добро“, категоричен е президентът на централата. Всичко е планирано и направено по такъв начин, че федерацията да функционира по най-добрия начин", увери той.

ВАР-ът на Actualno

Какво иска Георги Иванов от съдиите?

„Искам съдиите да бъдат безпристрастни и съдиите да не бъдат главните действащи лица. Очаквам от първия кръг, който стартира в петък, да видя промяна в съдиите. Съдиите имат голяма вина заради това, което се случва. Ще бъда много внимателен как съдиите си вършат задълженията“, подчерта президентът на БФС.

Ще правя промени, докато се случат нещата

"Изцяло давам доверие на съдийската комисия и търся отговорност от тях. Аз дадох моето доверие също на Борбалан, Петров и Стоян Алексиев. Надявам се те да изпълнят своето задължения и да спрат това напрежение в съдийството. Аз искам съдиите да бъдат безпристрастни. Ще правя промени, докато се случат нещата. Наченки за промяна има от първия ден, в който бях избран", твърди Георги Иванов.

ОЩЕ: БФС ще инициира разговор с държавата за нов национален стадион

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес