Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щастливият герой на Черно море: Една седмица съм най-големият (ВИДЕО)

20 август 2023, 23:51 часа • 5244 прочитания
Реклама

Крайният бранител на Черно море Цветомир Панов не скри радостта си от успеха на "моряците" над актуалния български шампион Лудогорец в дербито от шестия кръг на efbet Лига. Защитникът, който отбеляза победния гол, заяви с усмивка, че една седмица ще бъде най-големият, и обеща да почерпи за попадението.

Панов посвети попадението на семейството си

„Този гол е за жена ми и за малкия, те са моят живот. Благодаря на съотборниците ми за хубавата победа", започна Панов, който не бе вкарвал от 2019 година. „Днес подходихме леко по-предпазливо, отборът на Разград е изключително силен. Започнахме по-плахо. На полувремето си казахме няколко думи. Излязохме по-агресивно. Търсехме гола и логично стигнахме до него“, допълни той.

Защитникът показа чувство за хумор

„Днешната емоция беше уникална. Аз вкарвам средно на 4 години. След 4 години чакам още един гол. От трите точки се нуждаехме. Имаме високи амбиции този сезон – влизане в Европа. Ще се почерпим, това е най-лесното. Една седмица съм най-големия и не може да се говори с мене“, каза с усмивка бранителят.

Героят на "моряците" се надява да значим успех този сезон

„Вече доста години сме заедно ядрото на отбора. Надявам се тази година да имаме повече късмет за нещо значимо и да успеем. На „Армията“ няма лесно гостуване. Излизаме за победа, дано я постигнем“, завърши футболистът на Черно море.

ГАЛЕРИЯ ОТ СБЛЪСЪКА ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес