Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шопов: Не играем за клубните си отбори за разлика от германците (ВИДЕО)

13 октомври 2023, 23:05 часа • 2717 прочитания
Реклама

Младежкият национал Станислав Шопов сподели своето мнение след загубата на България U21 от Германия с 2:3 в двубой от група "D" на квалификациите за Евро 2025. Атакуващият полузащитник на ЦСКА даде повод на "лъвовете" да помечтаят, тъй като откри резултата с красиво попадение в средата на първото полувреме.

"Борехме се": Коментарът на Шопов 

"Борихме се адски много, всеки - на трибуните или по телевизията, мисля, че е видял това. Дадохме максимума от себе си. Това е, забравяме вече този мач, той е минал. Възстановяваме се сега и мислим за следващия мач срещу Косово. Със сигурност това попадение дава увереност, не само на мен, а и на моите съотборници. На почивката и след мача си говорихме, че когато се опитаме да играем футбол, можем. Трябва да си вярваме", започна Шопов за загубата на България U21.

България U21

ОЩЕ: Димитров защити Андреев и избухна: Има хора, които пречат на развитието (ВИДЕО)

"Те играят в Шампионска лига, а ние дори за клубните си отбори - не"

"Този скъп отбор на Германия, трябва да си кажем някои истини - тези момчета играят всяка седмица в топ 5 първенство, Шампионска лига, а някои от тях са били и в първия отбор на Германия. За жалост, някои от нас, не някои от нас, а повечето, дори не играем в клубните си отбори. Не обичам да се оправдавам, но това си е самата истината. Все пак ние показахме, защото цяла седмица се говореше колко е голяма разликата... Не мисля, че е толкова голяма", смята младежкият национал.

Играчът на ЦСКА защити вратаря на Левски Пламен Андреев

"Не мисля, че трябва да добавим нещо срещу Косово, защото всеки от нас даде максимума си, раздадохме си - ако излезем срещу по същия начин, ще победим. Трябва да сме горди от нашето представяне. Целият отбор е зад Пламен Андреев. Да, получи се такъв гол, но преди това той извади две чисти голови положения, всички сме зад него и продължаваме напред. Чакаме мача с Косово", завърши халфът на ЦСКА.

ОЩЕ: 246 дни до ЕВРО 2024: Турция е окрилена и приземена от инфарктни голове в края (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес