Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шефът на съдиите: Очаквах празник на ЦСКА – Лудогорец, а атмосферата бе много негативна

04 май 2023, 10:20 часа • 2159 прочитания

Шефът на родните съдии Виктор Касай заяви, че е очаквал празник на футбола по време на дербито между ЦСКА и Лудогорец в неделя. Вместо това обаче той е видял много негативна атмосфера. Това заяви самият той пред колегите от „Диема“. По думите му на трибуните е било война в някои моменти.

Унгарецът допълни, че водещите отбор у нас трябва значително да подобрят представянето си. Бившият съдия също така бе категоричен, че грандовете трябва да се концентрират върху футбола, а не да отвличат вниманието си с други неща.

Борислав Михайлов Виктор Касай

„Когато започнах да гледам мача между ЦСКА и Лудогорец, очаквах празник на футбола, но за жалост в някои моменти беше война. Атмосферата беше много, много негативна. Мисля, че отборите трябва да се подобряват в това отношение".

"Направих си труда да проверя и се оказа, че реалното игрово време в мача е било 41 минути. Спомням си също и дербито Левски - ЦСКА, тогава беше 40 минути. Така че топ отборите в България имат нужда от подобрение. Да се концентрират повече върху футбола, а не върху други неща“, каза шефът на българските съдии.

Вчера пък служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева отправи призив към футболните клубове и техните фенове.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес