Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф на Пирин напусна и изригна: Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат

05 август 2023, 12:31 часа • 3213 прочитания

Трусовете в Пирин Благоевград след оттеглянето на финансовия благодетел на клуба Пол Белогур продължават. Бизнесменът си събра багажа в края на миналия сезон и подари акциите си на общината. Тимът пък успя, макар и трудно, да спаси елитния си статут, но явно неуредиците нямат край.

Неуредиците в Пирин нямат край

Днес стана ясно, че президентът на клуба Станислав Манолев напуска поста си. Бившият национал призна пред колегите от „Марица“, че има сериозно неразбирателство с останалата част от ръководството на „орлетата“. Той разкри, че в момента няма яснота какви пари влизат в касата на клуба и какви излизат. Освен това Манолев е много против трансферната политика в Пирин и според него селекцията е закъсняла, а съставът е отслабен.

Пирин Благоевград

Станислав Манолев не може да търпи повече

„Напускам Пирин заради неразбирателство с ръководството. Не съм съгласен с решенията на управителя на клуба. Наслушах се на лъжи към треньорите и играчите. До вчера бях футболист и не смятам, че така е коректно. Реално президент на Пирин в момента е управителят Атанас Дафинов. Разговаряхме с него, идеята ми бе да стана технически директор на клуба, защото на мен силата ми е във футболните неща. Чаках го 1-2 месеца, но до договор не се стигна“.

Станислав Манолев

„Закъсня се със селекцията и отборът бе отслабен чувствително. Не одобрявам трансферната политика. Не се знае какви пари влизат в касата и какви излизат. Преди всичко беше като по учебник. Сега не сме наясно какво можем да предложим на футболистите, които искаме да привлечем. Няма как да работя така. Освен това от миналия сезон не са дадени премиите на състезателите. Обещаното не е издължено, затова напуснаха повечето играчи и тимът се развали“, каза Манолев.

Вчера пък Пирин подписа с бивш нападател на Левски и ЦСКА

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес