Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампионът на Израел се огледа в халф на Левски, чието бъдеще на „Герена“ е под въпрос

18 септември 2024, 13:50 часа • 722 прочитания

Шампионът на Израел проявява интерес към полузащитник на Левски, чието бъдеще на стадион „Георги Аспарухов“ е под сериозна въпросителна. Става въпрос за 21-годишния офанзивен халф на „сините“ Джавад Ел Джемили, който е попаднал в полезрението на Макаби Тел Авив. Това разкриха колегите от „Мач Телеграф“.

Макаби Тел Авив иска Джавад Ел Джемили

Според информациите ръководството на Макаби Тел Авив усилено търси нови попълнения, след като това лято тимът се е разделил с близо 20 футболисти. Шефовете на израелците са останали впечатлени от представянето на Джавад Ел Джемили от началото на сезона в Първа лига и е възможно да опитат да го привлекат до края на трансферния прозорец, който все още е отворен в страната.

Джавад Ел Джемили

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

Ел Джемили си навлече гнева на Станислав Генчев

Ел Джемили стартира много силно кампанията в Първа лига като изигра общо 7 мача за Левски, в които се отчете с три попадения и една асистенция. Напоследък обаче се заговори, че той не се отнася достатъчно професионално към тренировъчния процес, а това не се е понравило на Станислав Генчев.

Именно поради тази причина 21-годишният полузащитник е останал извън групата на „сините“ за гостуването на ЦСКА 1948. Ако Ел Джемили не подобри отношението си бързо, то има голяма вероятност да бъде продаден.

По-рано днес стана ясно, че неизменен титуляр в Левски ще трябва да легне под ножа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес