Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампионски манталитет: Футболистите на Левски самокритични след победата над Хебър

24 август 2024, 00:03 часа • 2639 прочитания

Футболистите на Левски показаха шампионски манталитет след минималната победа над Хебър Пазарджик, след като проявиха самокритичност към играта си. Кристиан Димитров и Пламен Андреев направиха изказвания пред медиите, като и двамата имаха забележки към представянето на тима.

Играчите на Левски не са доволни от представянето си

Първите критики към играта на Левски дойдоха от треньора Станислав Генчев, който не бе никак доволен от представянето на своите възпитаници. Малко след това пред камерата на Diema Sport застана и защитникът Кристиан Димитров, който отбеляза единственото попадение в срещата и бе избран за Играч на мача.

"Бяхме се подготвили много добре за този мач. Обаче има и такива двубои, в които донякъде нещата не се получават. Опитвахме се да правим атаки, но не успяхме да вкараме желаните голове. Мисля, че това е трето попадение от статично положение, което е радващо за нашия отбор", коментира Димитров.

"Подценихме двубоя, ще си вземем поуките"

По-късно пред медиите се изказа и Пламен Андреев: "Има такива моменти, вкарахме гол рано и след това подценихме двубоя. Ще си вземем поуките и в следващия мач ще сме на друго ниво. Най-важното са точките. Определено е добре, че има конкуренция. С Матей си помагаме."

Левски записа пети успех от началото на сезона, а в следващия кръг гостува на Спартак Варна.

ОЩЕ: Треньорът на Хебър: На съдията не му прави чест! Явно за Левски важат други правила (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес