Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Само при нас ли има гъби?!": Валентин Михов критикува терените, но подкрепи Георги Иванов

15 септември 2024, 16:51 часа • 1180 прочитания

Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов изрази възмущението си от състоянието на родните терени, но подкрепи настоящия президент на Съюза Георги Иванов. Бизнесменът коментира и как функционира Обществения съвет към централата, на който е председател.

Валентин Михов похвали Георги Иванов

"Промените в БФС са за добро. Аз съм привърженик на младите хора. Един човек трябва да се подготви. Георги Иванов се еманципира много бързо. Казва това, което мисли и не променя мнението си. Държи си на думата и върви по правилен път", заяви Михов в ефира на "Арена Спорт" по БНТ.

ОЩЕ: Стоичков: Гонзо е мъжко момче, започна промените! Илиан може да изведе България на Световно!

ВАР-ът на Actualno

Правило за българи на терена

"Общественият съвет предлага това, което всички виждат. Предлагаме минимум трима българи в отборите. Отборите го отхвърлиха, защото един българин им излиза по-скъпо от чужденците. Учудих се. Защо да не се наложи насилствено тази мярка? Удря се по масата и се решава", смята той.

Ужасните български терени

"Само тука ли има гъби по терените?! Терените са гробници, не ми се гледа футбол. Не може ли там да инвестираме? Нямаме стадиони. В БФС не могат да намерят терени, да се играе мач. При нас ли е само гъбата... Винаги съм бил оптимист, но за първи път съм песимист", призна Валентин Михов.

ОЩЕ: Кандидат-депутат и медицински физик: Кой е новият отговорник за ВАР в България?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес