Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С бронирани коли: Как Бай Миле е уредил трансфер от Левски в Турция? (ВИДЕО)

04 септември 2024, 12:26 часа • 2252 прочитания

Бившият полузащитник на Левски Александър Александров – Кривия гостува в Подкаста „Код Спорт“, където за първи път разкри как се е стигнало до трансфера му от столичния гранд в Турция, зад който стои вече покойният подземен бос Бай Миле.

Бай Миле уредил трансфера на Кривия от Левски в Турция

"С Лъчо Танев разбрахме, че при второто връщане на Люпко Петрович съм пътник. След една много интересна тренировка, в която бях от отбора на резервите, но вкарах гол, Люпко ми каза, че не съм забравил да играя футбол. Бяха го подготвили предварително, че не ставам за футбол. Кой и защо, не мога да кажа", разказа Кривия и обясни каква е ролята на Милчо Борисов Бонев, известен като Бай Миле, за трансфера от Левски в Коджаелиспор.

ОЩЕ: Кривия: Пропуснах ЕВРО 2004, защото имам голяма уста (ВИДЕО)

"Каква Европа? Ти футбол искаш ли да играеш?!"

"На лагер сме в Албена и Лъчо Танев ми каза, че има нещо от Турция, а аз искам да ходя в Европа. На другия ден ми звъни Бай Миле и казва, че тръгваме за Турция", спомни си Александров, който изразил желанието си да продължи кариерата си в Европа, но отсреща получил отговора: "Каква Европа? Ти футбол искаш ли да играеш?!".

Подземният бос взел Кривия с бронирана кола от Албена, за да го закара до Пловдив, откъдето политат за Истанбул. Бившият полузащитник на Левски разкри още подробности за сделката, която е била на косъм от разпадане. В сюжета роля има и легендарният щангист Наим Сюлейманооглу.

ОЩЕ: Таня Богомилова: Премията ми за олимпийската титла беше 2000 долара

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес