Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Редица европейски грандове с интерес към халф на Лудогорец

26 август 2024, 15:20 часа • 3848 прочитания

Полузащутникът на Лудогорец Якуб Пьотровски е привлякъл вниманието на редица чуждестранни грандове. Според турското издание "Fanatik" шампионът на страната Галатасарай се опитват да ускорят процеса по привличането на полския национал, за да изпреварят останалите кандидати за подписа му. В същото време, има голяма вероятност тимът да се раздели със Серхио Оливейра, което допълнително ще наложи привличането на полузащитник.

Галатасарай води в надпреварата за подписа на Пьотровски

Треньорът на Галатасарай Окан Бурук настоява за привличането на поляка заради проблемите си в средата на терена, които бяха основна тема през миналия сезон. Все още обаче, не е ясно дали клубът е изпратил официална оферта за Пьотровски до Лудогорец и ако го е сторил, какъв е бил отговорът на разградчани.

Якуб Пьотровски

Освен в Турция, интерес към Пьотровски има още от отбори от френския, италианския и испанския елит. Сент Етиен, Удинезе и Виляреал следят ситуацията с 26-годишния поляк. На фона на спекулациите около бъдещето на Пьотровски, стана ясна съдбата на Квадво Дуа. Лудогорец се разбра с АЕК за трансфера на централния нападател, като "орлите" ще прибират сериозна сума за него.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес