Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радост на „Герена“: Основен играч отново тренира, нападателната мощ на Левски се увеличава

14 август 2024, 12:05 часа • 807 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев получи отлични новини, след като един от основните футболисти на „сините“ поднови тренировки. Става въпрос за бразилското крило Фабио Лима. Както е известно, 27-годишният играч лекуваше контузия в последните седмица като поради тази причина пропусна три двубоя на Левски в Първа лига.

Фабио Лима скоро ще е готов за игра

Завръщането на Фабио Лима в тренировъчния процес на Левски е страхотна новина, въпреки че се очаква той да не вземе участие в предстоящото дерби с Лудогорец. Бразилецът все още не е в оптимална форма след травмата и ще се нуждае от известно време, за да навлезе в ритъм. Все пак Станислав Генчев може да реши да го използва срещу разградчани, но като резерва.

Фабио Лима

ОЩЕ: "Пас към миналото": Гара Дембеле или Мустафа Сангаре - кой стартира по-добре в Левски?

Левски играе много резултатен футбол

Феновете на Левски пък очакват с нетърпение завръщането на Фабио Лима на терена. Бразилецът е много важна част от състава на „сините“ и ще увеличи нападателната мощ на отбора. До момента тимът на Станислав Генчев показва много резултатен футбол, като е реализирал 15 попадения в 4 мача от началото на сезона, а е допуснал само едно.

Вчера пък стана ясно, че Левски ще предложи нови договори на нарочени за гонене футболисти.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес