Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първа голяма промяна в Левски - освободиха член на ръководството на клуба

06 април 2023, 13:56 часа • 8542 прочитания

Първата ръководна промяна в Левски е факт - Петър Ганев вече не е член на Надзорния съвет на клуба. Той бе освободен от поста по време на Общото събрание на акционерите на Левски. Новината разкри председателят на "Левски на левскарите" Димитър Костадинов.

"Представителят на привържениците в Надзорния съвет (Петър Ганев) беше освободен с аргумента, че не слуша. Говори неща в медиите, които не се харесват на останалите представители на този Надзорен съвет, а именно дава положителни оценки за работата на изпълнителния директор", каза Костадинов.

Петър Ганев

На снимката: Петър Ганев

"Според нас тези оценки са правилни и не може това да е аргумент той да бъде отстранен от поста си, че ги е направил. Той затова е там – да наблюдава процесите, да прави анализи, да прави изводи, да прави оценки. Ако господин Сираков смята, че не трябва да има такива хора, които да го правят, ок, има право", добави още той.

Решението Петър Ганев да бъде освободен от поста предизвика полемики в залата, а изпълнителният директор Ивайло Ивков и други представители на феновете на Левски напуснаха демонстративно. Припомняме, че една от точките в дневния ред на Общото събрание бе тъкмо разпускането на настоящия Надзорен съвет и избирането на нов такъв.

Преди Общото събрание Наско Сираков каза пред медиите, че единствено ще се вземе решение за вдигане на капитала на клуба, а други новини не се очакват.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес