Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Протестиращите срещу БФС се заканиха на "диктатора Боби Уокър", готвят десант

13 ноември 2023, 22:19 часа • 2455 прочитания

Организаторите на протестите срещу ръководството на Българския футболен съюз излязоха с нова позиция в отговор на почти сигурното решение двубоят от квалификациите за Евро 2024 между националния ни отбор и Унгария да се проведе на „Арена Арда“ в Кърджали.

Диктаторът Боби Уокър намери спасение, но следва десант

"Гаврата с българския футбол продължава! Не мисля, че когато играе националния отбор трябва да има място за протести.", каза пред "Дарик" Ерол Мюмюн. Диктаторът Боби Уокър, може би, намери спасение в Кърджали. Можем ли да направим десант и да обградим стадион!? Страх тресе кочината", написаха от страницата „Оставка на БФС начело с Боби Михайлов“.

ОЩЕ: Боби Михайлов не иска пак да се кандидатира за президент на БФС, но подготвя заместници

Борислав Михайлов

"Дните на Диктатора от Бояна се преброени"

След около 2 часа в социалните мрежи те публикуваха нов пост, в който молят за сътрудничество в търсенето на регионалните БФС структури във всеки един от градовете по страната. "Дните на Диктатора от Бояна се преброени, а на 16-ти ноември, заедно, цяла България ще му покажем какво мислим за него и неговото 18 годишно смъртоносно управление на футбола ни!", допълват организаторите на протеста.

Самият Борислав Михайлов пък смята, че оставката му няма да помогне, а "безработни" футболисти създавали напрежението (подробности четете в линка).

Борислав Михайлов

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес