Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пропада ли трансферът на Пламен Андреев във Фейенорд?

28 август 2024, 10:44 часа • 878 прочитания

Вчера стана ясно, че Левски ще продаде своя вратар Пламен Андреев на нидерландския Фейенорд. Трансферът на стража беше въпрос на часове, като се очакваше на "сините" да приберат 1,5 милиона евро от сделката с нидерландския тим. Днес обаче ситуацията е по-различна.

Преминаването на Пламен Андреев във Фейенорд под съмнение

Пламен Андреев бе свързан с преминаване във Фейенорд на фона на спекулациите за сигурен трансфер на стража им Джъстин Байлоу в Саутхамптън. Неговото преминаване в отбора на "светците" обаче пропаднало, след като не е преминал успешно медицинските прегледи в английския клуб. Причината затова е противоречие в оценката на предишна контузия, като според специалистите на Острова той не е възстановен напълно и физическото му състояние не е задоволително. 

Ситуацията пряко засяга стража на "сините", след като той щеше да бъде заместник на Байлоу. Нидерландското издание "Algemeen Dagblad" твърди, че Фейенорд има предварителна договорка с Левски за цената на Андреев (1.5 млн евро), но сега не е ясно дали ще го привлече.

От материала на "AD.nl" става ясно, че по-скоро самият Андреев трябва да реши дали иска да заема ролята на трети вратар във Фейенорд при така създалата се ситуация. Нидерландската медия уточнява, че от клубът следят Андреев от доста време и го считат за добра инвестиция в бъдещето при всички положения.

ОЩЕ: Новак в Първа лига иска двама от Левски

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес