Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблем в Левски: Несериозни бразилци ядосаха Станислав Генчев

20 юни 2024, 09:51 часа • 3576 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев никак не е останал доволен от двама свои възпитаници. Бразилците Фабио Лима и Майкон са ядосали българския специалист с лошото си физическо състояние. Южноамериканците са получили забележка и ще бъдат следени зорко от щаба на "сините".

Майкон и Лима вбесиха Станислав Генчев

Новият ляв бранител на столичния гранд "издъхнал" по време на беговите натоварвания във вторник, съобщават колегите от "Тема Спорт". Наложило се е дори спортно-техническият щаб на Левски да спести няколко упражнения на Майкон. Не по-цветущо е положението на неговия сънародник Лима.

ОЩЕ: "Тук започнах, тук искам да завърша": Първи думи на Алекс Колев с екипа на Левски (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Фабио Лима продължава да трупа черни точки

Крилото първо закъсня за старта на подготовката и пристигна в София ден по-късно, за което наставникът на тима категорично заяви, че 27-годишният футболист ще бъде глобен. Сега пък става ясно, че Фабио Лима не е бил докрай изпълнителен при спазването на режим в родината си по време на паузата.

Бразилците ще бъдат зорко следени

Спортно-техническият щаб е разговарял с двамата бразилци, като им е заявил, че трябва значително да подобрят формата си. С това се е заел кондиционният треньор Петър Пеев, който ще следи изкъсо функционалното състояние на Майкон и Лима.

В последните часове стана ясно също, че Левски прибира близо половин милион за ненужен играч (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес