Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Преоблече се в колата и дойде на спринт": Помощник на Томаш похвали ново попълнение

12 септември 2024, 10:44 часа • 3401 прочитания

Помощник-треньорът в щаба на Александър Томаш – Константин Мирчев даде интервю след лагера на ЦСКА в Банско. Специалистът похвали футболистите за старанието и разказа как новото попълнение Илиан Илиев-младши мигновено се е включил към тренировъчните занимания с голямо желание.

Константин Мирчев за лагера на ЦСКА в Банско

"Лагерът в Банско бе изключително полезен и единственият недостатък бе, че не бяхме в пълен състав заради националните състезатели. Като цяло всички футболисти бяха много позитивни, виждахме амбиция и много старание. Да, и Хайнц работи много здраво, както и всички останали", заяви Мирчев пред колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Разкриха какъв е срокът на договора на Томаш с ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Страстта на Бусато и желанието на Илиев

"Ще ви кажа само две неща и вие си направете извода. Густаво Бусато дойде и ни каза, че усеща страстта, с която говорим за ЦСКА, но той споделя същите чувства, защото този клуб е променил живота му и той не по-малко иска да станем шампиони. Другото нещо е поведението на Илиан Илиев-Джуниър. Той беше в София, подписа, заснеха клипа за представянето му, качи се на колата и пристигна в Банско. Ние вече бяхме на тренировъчния терен. Той се преоблече в автомобила си и на спринт се хвърли в заниманието. Езикът на тялото говори много…", смята специалистът.

ЦСКА ще има нова съблекалня

"Работим отлично заедно с Михаил Александров. Да, ще се направи съблекалня с нова, модерна визия, която отговаря на името и амбициите на клуба, защото ако искаме да превърнем ЦСКА в европейска марка, то това не се случва само на терена", уверен е Константин Мирчев.

ОЩЕ: Валентин Илиев иска само едно ЦСКА, но не вижда как ще стане

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес