Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Предупредих ЦСКА за Стипич, привличането на Ето'о е паниктрансфер"

04 септември 2024, 16:44 часа • 7555 прочитания

Футболният мениджър Лъчезар Танев е предупредил ръководителите на ЦСКА да не назначават Томислав Стипич за старши треньор. Бившият играч на "армейците" разкри, че по негова информация са платени прекалено много пари на Ботев Пловдив за Джеймс Ето', чието привличане определи като паниктрансфер.

Лъчезар Танев с подробности от кухнята за ЦСКА

"Истината е, че дълго време с ЦСКА не работих добре. Още по времето на Гриша Ганчев нямахме кой знае колко допирни точки на професионални ниво с подчинените му. Да, сега през лятото с моя син предложихме на ЦСКА футболисти, но поради една или друга причина не се получи. В момента нямаме в отбора нито един играч, който да представляваме или който да е подписал с наше посредничество", заяви Танев пред "Блиц".

ОЩЕ: Рецептата за излекуването на ЦСКА включва Стойчо Младенов и Методи Томанов

ВАР-ът на Actualno

От ЦСКА не послушали футболния мениджър

"В личен разговор с ръководството на ЦСКА на 3 юни разбрах, че Томислав Стипич поема отбора. Казах на босовете да ми дадат едно денонощие, за да събера информация за Стипич. Това, което се случи с него, не беше изненада за мен, защото информацията ми за Стипич не беше положителна. Още тогава предупредих ръководните фактори в ЦСКА. На следващия ден, 4 юни, Стипич беше официално обявен за треньор на ЦСКА", разказа футболният мениджър.

Паниктрансферът на Ето'о

"Трансфери, като последните в ЦСКА в последната минута, са като ези и тура. Понякога уцелващ, но има и голям шанс да сгрешиш. Това са паниктрансфери. Времето те притиска. Да, дошъл е нов треньор. Видял е слаби позиции и бърза да запълни многото дупки в отбора, но рискът остава. По моя информация, а тя е сигурна, прекалено много пари са платени на Ботев Пловдив за Джеймс Ето’о. Дано ме опровергае момчето с играта си. Това е типичен пример за паниктрансфер. Може да уцелиш, може и – не", смята Лъчезар Танев.

ОЩЕ: Скандалът с програмата на Първа лига: Излъга ли БФС за причините?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес