Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пред обидно малко фенове: "Гостът" Лудогорец би бездомния Ботев Вр в Разград (ВИДЕО)

29 септември 2024, 23:08 часа • 738 прочитания

13-кратният шампион на България Лудогорец успя да победи Ботев Враца с 2:0 в среща от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата се изигра на стадион "Хювефарма Арена" в Разград, но "орлите" се водеха гости в мача, тъй като врачани нямаха възможност да приемат опонента си на свой терен.

Игор Йовичевич дебютира с победа в Лудогорец

Стадионът на Ботев във Враца е недостъпен заради ремонтни дейности, което накара врачани да домакинстват на Лудогорец в дома на "орлите" в Разград. Срещата се явяваше и официален дебют за новия наставник Игор Йовичевич, но на трибуните се събраха обидно малко фенове на Лудогорец.

ОЩЕ: "За Лудогорец е по-важно да напълни стадиона малко повече, защото картинката е жалка" (ВИДЕО)

Игор Йовичевич

Почти без фенове в Разград: Чочев и Рик осигуриха победата над Ботев Враца

Трибуните на "Хювефарма Арена" бяха почти напълно празни, като за слабата посещаемост помогна и проливният дъжд в Разград. Въпреки това Лудогорец нямаше проблем да стигне до победата, реализирайки два гола още до почивката чрез Ивайло Чочев и Рик Джонатан.

След почивката символичните гости удържаха преднината си и взеха трите точки, с които изместиха Левски от върха. Двата отбора са с равен актив от 25 пункта, но "орлите" спечелиха директния сблъсък срещу "сините". Левски също записа победа, дошла след задна ножица.

За Лудогорец предстои мач от основната схема на Лига Европа срещу Виктория Пилзен в четвъртък, а следващата неделя пък е домакинството на Локомотив Пловдив. За Ботев Враца пък предстои гостуване на Хебър Пазарджик.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес