Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Постижимо ли е? Нова звезда на ЦСКА се прицели в участие в Шампионска лига с „червените“

18 септември 2024, 12:57 часа • 896 прочитания

Една от новите звезди на ЦСКА се прицели в участие в Шампионска лига с „червените“. Става въпрос за доскорошния халф на Ботев Пловдив Джеймс Ето'о. Дефанзивният полузащитник говори пред колегите от „Мач Телеграф“ като бе категоричен, че целта му е да спечели титлата в България с тима на Александър Томаш, а след това да играе и в най-комерсиалния турнир.

Ето'о записа официалния си дебют за ЦСКА при победата с 3:0 над Локомотив София. Младият камерунец се представи много силно и бе един от най-добрите на терена за „армейците“. Днес той сподели, че се чувства великолепно в новия си клуб и допълни, че горд да носи фланелката на голям отбор като ЦСКА.

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

„Зареден съм с голяма амбиция да успея в ЦСКА“

Джеймс Ето'о

„Наистина съм щастлив да съм тук. Чувствам се великолепно. Съотборниците ми помагат да се интегрирам по най-добрия начин и мога да кажа, че първите ми впечатления от всички в ЦСКА са превъзходни. Трябва да призная, че до мача на Ботев с ЦСКА наскоро нямах никаква идея за интерес от страна на клуба към мен. Събитията се развиха много бързо, буквално за няколко дни. ЦСКА е голям клуб и за мен е изключителна чест да нося „червената“ фланелка“.

„ЦСКА е много голям клуб, съставът е пълен с качествени футболисти, така че нямах никакви колебания. Зареден съм с огромна амбиция да успея тук. Разбира се, благодарен съм на Ботев за всичко, което направиха за мен. Всички в отбора ме приеха много добре. Честно да ви кажа, чувствам се все едно съм тук от една година. Адаптацията протича много гладко и бързо, за което още веднъж искам да благодаря на треньорите и съотборниците ми“.

„Имам големи цели. Искам да съм шампион, искаме да се опитаме да влезем в Шампионската лига. В клуб като ЦСКА няма как да имаш други амбиции, просто е невъзможно. Знаем колко много хора ни подкрепят и какви са мечтите им“, обясни 23-годишният полузащитник на „червените“.

По-рано днес пък стана ясно, че румънец е отказал много примамлива оферта от ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес