Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Последният треньор, направил Левски шампион, даде ценен съвет на Станислав Генчев

10 юни 2024, 12:07 часа • 2724 прочитания

Емил Велев – Кокала, който е последният треньор, направил Левски шампион на България, даде ценен съвет на новия наставник на "сините" Станислав Генчев. Кокала призова старши треньора да вкара 7-8 деца от школата на Левски в първия отбор, защото по този начин може да излязат силни играчи.

Станислав Генчев трябва да разчита на юноши на Левски

"В тях е бъдещето. Ако се вкарат седем или осем момчета, то може и да излязат трима силни играчи", заяви Емил Велев пред "Мач Телеграф". И добави: "За да може нещо да се постигне - трябва време. Някои президенти в България гонят треньорите си след два мача, а не бива да е така."

Станислав Генчев

"В последните години Генчев показа добри резултати с отборите си. Следя му развитието. Той знае какво е да си в Левски. Позната му е обстановката. Знае, че трябва да работи под напрежение. С този щаб от левскари, мисля, че ще постигнат резултати", каза още Емил Велев.

Междувременно стана ясно, че в Левски чакат бразилец и португалец, които да се присъединят към отбора. Друга трансферна цел на "сините" - нападателят на Крумовград Александър Колев, също призна, че води преговори с клуба от "Герена".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес