Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Попето мисли за пенсия: Ботев Пловдив ще ми е последният клуб

09 септември 2024, 15:02 часа • 1123 прочитания

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов вече мисли за пенсия. Това разкри самият той пред колегите от „Тема спорт“. Опитният халф скоро ще навърши 37 години и логично мисли за момента, в който ще трябва да „окачи обувките на пирона“. Попето е категоричен, че именно „канарчетата“ ще са последния клуб в бляскавата му кариера.

Попов разкри, че е имал разговори с ръководството на Ботев по повод прекратяването на кариерата му и евентуалното заемане на пост в клуба. За момента обаче единственото сигурно е, че той ще продължи да носи „жълто-черната“ фланелка поне до края на настоящия сезон.

„Транзит не минава – или бачкам или не“

Ивелин Попов

„Имал съм разговори с ръководството на Ботев Пловдив в тази насока. Но единственото сигурно към момента е, че имам договор с клуба до 30 юни 2025 година. Аз транзит не минавам. Или бачкам или не“.

„Ще направя всичко възможно да помагам на Ботев на терена и извън него, както го правя от първия ден, в който съм дошъл и ще го правя до последния. Времето ще покаже какво ще следва оттук нататък, ще бъде обявено. Ботев Пловдив ще ми бъде последният клуб. Това е!“, категоричен е бившият капитан на националния отбор.

Преди дни Попов обяви какви са целите пред Ботев Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес