Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пламен Андреев: Левски със сигурност ще е в Топ 2 тази година

06 септември 2024, 16:01 часа • 841 прочитания

Бившият вратар на Левски Пламен Андреев е категоричен, че „сините“ ще завършат в Топ 2 на Първа лига през този сезон. Младият страж говори пред колегите от „Спортал“, след като наскоро финализира трансфера си в нидерландския гранд Фейенорд.

Пламен Андреев заяви, че преминаването му в тима от Ротердам е резултат от неговата работа и професионализъм. Той допълни, че е убеден, че неговият трансфер във Фейенорд ще отвори вратите за много други млади и талантливия български момчета.

Какво каза Пламен Андреев

Пламен Андреев

„Интересът датира от няколко месеца. Нещата се случиха бързо. Бяха тук, харесаха ми държанието, харесаха ми играта и се случи трансферът. Не знаех, че са ме гледали на тренировка, но щом Генчев го е казал явно е вярно. Отношението, което ми показаха, ти дава много да се раздадеш максимално. Беше невероятно. Тук в Левски го има това отношение, но не на такова ниво“.

„От доста време не бяхме имали от този тип трансфер. Това е резултат от моята работа и от моя професионализъм. Работата тепърва започва. Убеден съм, че ми предстоят много хубави моменти. Убеден съм, че с този мой трансфер отварям пътя на много млади момчета. Нямам търпение за Шампионската лига“.

Пламен Андреев

„Надявам се след някакво време да запиша минути, да дебютирам, да играя за Фейенорд. С треньора на вратарите се запознахме, показа ми концепцията им. Каза ми какво ще се иска от мен. Нещата са сходни с нещата, които се случваха с Николай Костов миналата година - това е модерният футбол. Зависи от мен всичко. Ще чакам своя шанс, но той трябва да се заслужи. Както си го заслужих в Левски“.

„Според мен Левски тази година ще се бори с Лудогорец за първото място. Левски ще е в Топ 2 със сигурност. Ще дадат много голям отпор на Лудогорец, защото знам как се работи. Този отбор може да не е напълно готов, но със себераздаването ще докаже, че заслужава. Мачът в Разград си вървеше 0:0 и ни победиха с гол от рикошет. Феновете да не спират да подкрепят своите футболисти. Обичам ви и само Левски!“, каза Андреев.

Наскоро стана ясно, че Левски търси играч на ключова позиция в схемата на Станислав Генчев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес