Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пламен Андреев: Левски е моят клуб, тръгвам си с много добри чувства (ВИДЕО)

07 септември 2024, 10:58 часа • 561 прочитания

Пламен Андреев се сбогува вчера със своите съотборници в Левски. Както е известно, преди дни младият вратар финализира трансфера си във Фейенорд и вече ще играе в елита на Нидерландия. 19-годишният страж говори пред клубната телевизия на Левски като заяви, че това е неговият клуб и си тръгва с много добри чувства от стадион „Георги Аспарухов“.

Пламен Андреев заяви, че всичко на „Герена“ ще му липсва, но той не се сбогува със „сините“. Младежкият национал на България благодари на всички в Левски за отношението им към него и показаното уважение. Той призова феновете да не спират да подкрепят столичния гранд.

„Ще ми липсва всичко тук“

🎙 “Само Левски завинаги и навсякъде”!

🎙 “Само Левски завинаги и навсякъде”! 🫶 Пламен Андреев си взе чао, но не сбогом с отбора! 💙 Успех, Пацо!

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, September 6, 2024

„Тръгвам си с много добри чувства от стадион „Георги Аспарухов“, все пак това е моят клуб Левски. Наистина ще ми липсва всичко тук на стадиона - от тревата, до трибуните, до секторите, абсолютно всичко - до хората, които ни подкрепяха през цялото време. Определено оставям добри емоции, надявам се да са такива и в хората. Току що си казахме си "Чао" с моите съотборници. Много ще ми липсват абсолютно всички, благодаря им за цялото отношение през цялото време и за показаното уважение“, заяви още вратарят.

„Няма да забравя мача с Лудогорец, доста са двубоите. Този със Славия - първият ми мач като титуляр. Няма да забравя невероятните мачове с ПАОК, европейските вечери до мача с Айнтрахт Франкфурт, абсолютно всичко. На феновете на Левски бих казал да не спират да подкрепят отбора, както го правят досега и да знаят, че ще има трудни моменти, но в трудните моменти подкрепата трябва да е най-силна. Тогава тя се усеща най-силно от играчите. Благодаря им за цялото отношение през цялото време. Обичам ги. Само Левски завинаги и навсякъде“, каза Пламен Андреев.

Вчера той сподели, че очаква този сезон Левски да е в Топ 2 на Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес