Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петрокуб – Лудогорец: Кога и къде да гледаме мача от плейофите на Лига Европа?

29 август 2024, 09:51 часа • 2787 прочитания

Лудогорец гостува днес на молдовския Петрокуб в реванша от плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, „орлите“ отпаднаха от Карабах в квалификациите на Шампионска лига и по този начин се озоваха във втория по сила турнир на Стария континент.

ОБНОВЕНА: Лудогорец ще играе в Лига Европа! "Орлите" пропуснаха много, но победиха и в Молдова (ВИДЕО)

Петрокуб – Лудогорец: Начален час и ТВ

Лудогорец има сериозен аванс преди днешния реванш срещу Петрокуб. В първия мач, който се състоя на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград, „орлите“ демонстрираха класата си и с лекота победиха съперника с категоричното 4:0. Сега момчетата на Захари Сираков са само на 90 минути от влизане в групите на Лига Европа.

Лудогорец

В колко часа започва Петрокуб – Лудогорец?

Реваншът между Петрокуб и Лудогорец от плейофите на Лига Европа е тази вечер. Срещата започва в 20:00 часа. Мачът ще се състои на стадион „Зимбру Стейдиъм“ в молдовската столица – Кишинев.

Коя телевизия ще предава Петрокуб – Лудогорец?

Срещата между Петрокуб и Лудогорец ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва двубоя е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Петрокуб – Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че петкратен шампион с Лудогорец е подписал с бразилски гранд.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес