Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петрис вбесил всички в Левски, Николай Костов го закотвя на пейката

30 октомври 2023, 09:39 часа • 6962 прочитания

Неволите за Жереми Петрис в Левски продължават. Крайният защитник е в доста обтегнати взаимоотношения с ръководството на клуба, тъй като отказва да преподпише договора си. Днес пък колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че шефовете и треньорският щаб на „сините“ са бесни на Петрис и той ще бъде закотвен на пейката.

Кое вбеси шефовете на Левски

Жереми Петрис си е навлякъл гнева на ръководните фактори в Левски след слабото си представяне срещу Берое и неадекватното си поведение при победния гол на заралии. Тогава Годой открадна една топка в центъра, напредна и матира Ники Михайлов.

Николай Костов Наско Сираков

При ситуацията Жереми Петрис само изгледа нападателя на старозагорци и дори не го подгони, въпреки че е доста по-бърз от Кристиан Димитров и Цунами, които така и не успяха да стигнат офанзивния футболист и да му попречат да вкара.

Галчев заменя Петрис срещу Арда

Несериозното отношение на крайния защитник е преляло чашата на търпението в Левски и треньорът Николай Костов възнамерява да го остави на пейката в предстоящия мач срещу Арда. Двубоят е в сряда, 1 ноември от 19:30 часа в Кърджали.

Патрик-Габриел Галчев

Очаква се на мястото на Петрис в титулярния състав да се появи Патрик-Габриел Галчев. Много е възможно тази санкция за французина да продължи и по-дълго, ако той не подобри значително представянето си на терена, както и поведението си.

Вчера пък се заговори, че ЦСКА подготвя подобрена оферта за бивша звезда на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес