Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Паро Никодимов призова шефовете на „червените“ да върнат знакови фигури в клуба

21 август 2024, 10:13 часа • 1351 прочитания

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов призова ръководството на „червените“ да върне в клуба две знакови фигури. Става въпрос за Стойчо Младенов и Методи Томанов. Паро, който днес празнува своя 79-ти рожден ден, говори пред колегите от „Тема спорт“ и бе категоричен, че двамата могат да помогнат много на „армейците“, които от началото на сезона се представят катастрофално.

Никодимов бе категоричен, че настоящите директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев не трябва да бъдат уволнявани, но те все още не са готови да им се гласува толкова голямо доверие – да управляват „армейския клуб“. Бившият наставник на „червените“ допълни, че Томанов и Младенов са хора, които не отстъпват от своите позиции, а именно такива личности липсват на българския гранд.

Какво каза Паро Никодимов

Методи Томанов

„Мето доведе в Разград наистина много добри футболисти и макар, че сега времето е по-различно, а цените още по-високи, съм склонен да вярвам, че може да вкара ред в нещата. Това не значи, че тези млади момчета – директорите, трябва да се уволнят. Нека трупат опит, да помагат по организацията, но не и да им се гласува доверие, за което не са готови. А най-лошото е, че чувам, че около ЦСКА и новия собственик се въртят бивши кадри, които се месят в това, което става. Бивш собственик на клуб и мениджър".

Стойчо Младенов Анатоли Нанков Стоян Колев

„Доколкото знам Стойчо Младенов е без работа и каза, че няма повече да се занимава с треньорство. Чудесен е за тази роля. Безспорен авторитет във футбола, доказал, че може да работи, но и да дърпа юздите. На ЦСКА му трябва някой, който да държи всичко изкъсо и да се противопоставя на интересите отвън и отвътре. Казахте и за Мето Томанов. Той не е толкова голяма фигура за ЦСКА, колкото Стойчо, но също е решителен, не отстъпва от нещата, които смята за правилни. Освен това има вземане-даване с много по-свестни мениджъри и може да свърши работа. Не е някой мошеник, който да си гледа собственото благо“, обясни Паро.

Вчера пък Стоян Орманджиев разкри защо се бави селекцията в ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес