Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Отписаният" Локо София пак не загуби: ВАР спаси ЦСКА 1948 от издънка (ВИДЕО)

18 август 2024, 20:55 часа • 1377 прочитания

Локомотив София и ЦСКА 1948 не счупиха нулите на стадиона в столичния квартал "Надежда" в двубой от петия кръг в efbet Лига. Гол на Симеон Славчев бе отменен в 88-ата минута след намеса на ВАР заради нарушение в атака. Така отборът на Иван Колев записа четвърти пореден мач без поражение, въпреки че преди началото на сезона в клуба имаше сериозни трусове.

ВАР лиши Локо София от трета поредна победа

Срещата стартира в много спокойно темпо. Едва в средата на първото полувреме дойде първият точен изстрел. Александър Любенов отрази шут на младия талант Марто Бойчев. Домакините отвърнаха с неточен опит на Траоре. Малко преди почивката Талис отправи опасен удар, който излезе в аут.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Въпреки шумната "синя" агитка: Лудогорец излъга Левски с рикошет в края (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Славчев можеше да бъде големият герой за Локо София

"Железничарите" пробваха да наложат натиск след почивката. Петър Маринов се справи с набезите на съперниците си, а най-много трябваше да се потруди, за да отрази мощно изпълнение на Бруно Франко. В 65-ата минута появилият се от скамейката Сердюк опропасти хубав шанс. В 88-ата минута Симеон Славчев се оказа на пътя на избитa топка и матира съперниковия страж. ВАР обаче се намеси, a Радослав Гидженов отмени попадението заради нарушение в атака.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА пак се издъни! Славия се оказа прекалено силен тим за "армейците" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес