Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отлични новини за ЦСКА: Нападател най-накрая пребори контузия, която го мъчи 4 месеца

15 септември 2023, 11:23 часа • 14328 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи добри новини в навечерието на дербито с ЦСКА 1948. Причината е, че нападателят Браян Морено успя да пребори контузията, която го измъчва в последните четири месеца и започна пълноценна подготовка със съотборниците си.

Браян Морено имаше дълго възстановяване

Морено получи контузия в мача с Лудогорец на стадион „Българска армия“ в края на април. Първоначално се очакваше той да бъде на линия за предсезонната подготовка, но възстановяването му не вървеше по план и доста се забави.

Нестор Ел Маестро Браян Морено

Браян Морено все пак успя да запише един мач през настоящата кампания. Той се появи за 6 минути в двубоя с Черно море, но травмата му отново се обади и той пропусна срещата с Берое.

ЦСКА разчита много на Браян Морено

23-годишният колумбиец обаче вече е напълно възстановен и много скоро ще се завърне на терена. Вероятността Браян Морено да излезе срещу ЦСКА 1948 е доста малка, тъй като на него все още му липсва игрова практика.

ЦСКА ЦСКА 1948 Иван Турицов

Нападателят е много важен футболист за ЦСКА, след като през миналия сезон реализира 10 гола и направи две асиситенции в 33 мача във всички турнири, въпреки че по-често се появяваше от резервната скамейка.

Два дни преди мача с ЦСКА 1948 пък част от феновете на ЦСКА призоваха Гриша Ганчев да продаде дяловете си в клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес