Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Основен халф на Лудогорец подсилва полски гранд през лятото

10 април 2024, 14:01 часа • 1180 прочитания

Един от основните полузащитници на Лудогорец ще подсили полски гранд през лятото. Става въпрос за 30-годишния португалец Клод Гонсалвеш, който от новия сезон ще носи екипа на 15-кратния шампион на Полша Легия Варшава. Това разкриха медиите в страната.

Клод Гонсалвеш се е разбрал с Легия

Легия отдавна следи Гонсалвеш като се опита да го привлече още през зимата, но тогава двата клуба не се разбраха за финансовите параметри по сделката и тя пропадна. Сега обаче поляците ще привлекат португалския халф без пари, тъй като договорът му с Лудогорец изтича след края на сезона и ой ще стане свободен агент. Според медиите в Полша той вече е договорил личните си условия с ръководството на Легия.

Клод Гонсалвеш в Лудогорец

Клод Гонсалвеш пристигна в Лудогорец през лятото на 2021 година като свободен агент, след като договорът му с португалския Жил Висенте изтече и не бе подновен. До момента халфът има на сметката си 115 мача за разградчани във всички турнири, в които е реализирал 2 гола и е направил 9 асиситенции. През настоящата кампания той има 43 срещи с едно попадение и две асистенции.

Онзи ден пък стана ясно, че Лудогорец ще стартира реконструкция на клубния си стадион.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес