Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орманджиев: БФС бе строг, но справедлив с ЦСКА - наши фенове прекрачиха границата

10 май 2023, 16:50 часа • 1616 прочитания

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира решението на Апелативната комисия към БФС, според което "червените" ще могат да играят пред публика срещу Черно море, но не на стадион "Българска армия".

"Важното е, че имаше положителна развръзка. Строго, но справедливо в крайна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да присъстват нашите привърженици", заяви Стоян Орманджиев след изслушването на ЦСКА в централата на БФС. 

Сега ЦСКА трябва да предложи на БФС два варианта за стадион за домакинство на Черно море, което не трябва да ощетява "моряците" и трябва да бъде на поне 50 километра от столицата. Един от вариантите е стадион "Ивайло" във Велико Търново.

"Те (вариантите за стадион) не трябва да ощетяват госта в мача и ще помислим. Нека да ви кажа допълнително. Дали Търново е вариант? Да, вариант е", каза Орманджиев. И подчерта, че по никакъв начин клубът не толерира лошото поведение на група фенове от мача срещу Лудогорец.

"При всички положения не искаме тези лоши примери да се свързват с ЦСКА и знаем, че това е една много малка група от нашите привърженици. Разбираме техните емоции и техните настроения, но не трябва да се прекрачват границите", заяви Орманджиев.

Другият изпълнителен директор на ЦСКА - Филип Филипов, заяви след решението на Апелативната комисия, че вече не вярва във феърплея до края на първенството.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес