Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Още един халф на Левски преминава в Септември под наем

02 септември 2024, 18:03 часа • 1321 прочитания

Преди дни излезе информация, че новакът в Първа лига - Септември иска двама от футболистите на Левски. Става дума за Асен Чандъров и Патрик Мислович, които рядко намират място в групата на "сините" от началото на сезона. Днес клубът обяви, че са стигнали до съгласие с ръководството на Левски да вземат Асен Чандъров под наем до края на сезона.

Асен Чандъров ще играе за Септември до края на сезона

Асен Чандъров е роден на 13 ноември 1998 година. За представителния отбор на Левски има записани 52 мача и 2 гола. От началото на сезона в Първа лига Чандъров, който пристигна на "Герена" именно от Септември, успя да влезе в групата само веднъж, но така и не се появи на терена. Преди началото на сезона клубът уреди още един трансфер от редиците на "сините". Става дума за Борислав Рупанов, който също беше преотстъпен до края на първенството.

Асен Чандъров

От началото на сезона тимът на Септември не успя да запише нито една победа или равенство в Първа лига, и в момента се намира на дъното на класирането с нулев точков актив. Онзи ден Крумовград отбеляза гол за пръв път от 19 юли насам, за да се наложи с 2:0 над столичния тим.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес