Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: ЦСКА представи Браян Кордоба, бранителят е петият нов в тима

03 юли 2023, 11:50 часа • 1886 прочитания

ЦСКА представи официално петото си ново попълнение през летния трансферен прозорец – Браян Кордоба. Колумбийският защитник пристига в тима на Саша Илич от местния Америка де Кали. По-рано днес ръководството на южноамериканския тим потвърди, че 23-годишният футболист ще облече екипа на „армейците“.

Ще пристигне в Австрия в следващите дни 

От ЦСКА обявиха трансфера на Браян Кордоба и уточниха, че се очаква той да пристигне на лагера на тима в Австрия в следващите дни. До момента централният защитник е играл единствено в Колумбия, където е защитавал цветовете на Атлетико Насионал, Онсе Калдас и Америка де Кали. През последния сезон той има 23 мача за Америка в елита на родината си.

ℹ️Официално: Браян Кордоба е футболист на ЦСКА. 🔥23-годишният защитник ще се присъедини към отбора в Австрия в...

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, July 3, 2023

Очаква се да играе в последната контрола 

Очаква се Кордоба веднага след пристигането си в Австрия да започне тренировки с новите си съотборници. Младият бранител най-вероятно ще пропусне утрешната контрола срещу шампиона на Азербайджан Карабах, но е възможно да направи своя неофициален дебют за „армейците“ в последната проверка от лагера – срещу WSG Тирол, която е насрочена за 8 юли.

Новите в ЦСКА

Браян Кордоба става петото ново попълнение на ЦСКА през летния трансферен прозорец. До момента "армейците" привлякоха вратаря Марин Орлинов, левия бек Сейни Санянг, както и нападателите Матиас Фаетон и Майкъл Естрада. Всички те, с изключение на Кордоба, вече са в Австрия и се готвят с ЦСКА.

Днес пък стана ясно, че израелци спъват идването на Данило Асприля в ЦСКА.

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес