Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Очаквано: Мирча Луческу реже ЦСКА заради Фенербахче

12 юни 2023, 09:33 часа • 1604 прочитания

Легендарният румънски специалист Мирча Луческу очаквано ще откаже офертата на ЦСКА за директорски пост в клуба. Това съобщиха медиите в Турция, цитирани от колегите от „Тема спорт“. Както е известно преди дни в северната ни съседка се появиха информации, че 77-годишният Луческу е получил предложение от „червените“ да стане технически директор на тима.

Румънският специалист обаче има оферта и от турския гранд Фенербахче. Тя също е за директорски пост, въпреки че напоследък в страната се говори, че той може да стане и треньор на тима. Именно заради предложението на „фенерите“ Луческу ще отхвърли офертата на ЦСКА. Възможно е обаче той да продължи и работата си в Динамо Киев, въпреки че шансовете това да се случи за доста малки.

ЦСКА Локомотив Пловдив

В последните години ЦСКА на два пъти назначи чужденци на поста технически директор. През 2019-та в тима пристигна Кристиано Джарета, който напусна през 2020-та и в момента е на същия пост в английския Уотфорд. След това пък „червените“ назначиха Алан Пардю, който дори води тима във финала за Купата на България срещу Левски, но след този провал си събра багажа. Очаква се ЦСКА да продължи търсенето на технически директор.

Вчера пък стана ясно, че турски гранд иска да привлече бивш нападател на ЦСКА.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес