Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият треньор на Лудогорец: Трябва да сме гладни за победа, винаги ще се борим за титлата (ВИДЕО)

28 септември 2024, 15:29 часа • 492 прочитания

Лудогорец представи официално новия си треньор Игор Йовичевич. Хърватският специалист замени на поста временния наставник на „орлите“ Захари Сираков. Бившият треньор на Динамо Загреб и Шахтьор Донецк сподели, че очаква от новия си тим да бъде гладен за победи и винаги да се бори за титлата в Първа лига.

Игор Йовичевич допълни, че основната цел пред Лудогорец е участие в Шампионска лига. Това обаче може да стане само през спечелване на титлата у нас. По думите на специалиста достигането до основната фаза на най-комерсиалния турнир не е толкова лесно и затова трябва ръководство, футболисти и треньорски щаб да бъдат обединени около идеята.

Основната цел е класиране в Шампионска лига

Лудогорец представя Игор Йовичевич

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Saturday, September 28, 2024

„С езика нямам проблем, защото говоря няколко езика, сред които бразилски. Лимитите не са проблем. Аз мога да предам идеята си по-лесно като знам езиците. Ние трябва да сме гладни за победа – това е формулата ни. Винаги ще се борим да станем шампиони, трябва да сме готови на 100%. Другите клубове като се изправят срещу Лудогорец играят все едно това е финал. Левски и ЦСКА трябва да ги уважаваме, но да показваме, че ние сме шампиони всеки ден“.

„Имам време до зимата да оценя състава. През същото време ще трябва играчите да се конкурират, искам да им видя нивото, искам да бъдат мотивирани. Виждам по-високо ниво от играчите, когато има мачове в Европа. Винаги имаме опции да спечелим. Шампионска лига е една стъпка нагоре. Не е лесно да се достигне до там“.

Новият старши-треньор Игор Йовичевич: Благодаря на Лудогорец, че повярва в мен "Когато дойдох в Лудогорец, веднага...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Saturday, September 28, 2024

„Трябва отбор, фенове и ръководството да се обединим да работим и да убедим играчите, че можем да достигнем до Шампионска лига. Затова съм тук, клубът ми повярва, че мога да намеря най-добрите решения за отбора. Благодаря им за уважението и ще работя всеки ден, за да се доказвам. Горд съм, че съм треньор на Лудогорец“, каза Йовичевич.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков? (ВИДЕО)

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес