Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият треньор на Лудогорец: Имахме кризисни моменти, но победата е и за бат Жоро (ВИДЕО)

18 август 2024, 00:31 часа • 2909 прочитания

Дебютиралият начело на Лудогорец - Захари Сираков, даде своето мнение след успеха на "орлите" над Левски в дербито от петия кръг на Първа лига. Специалистът призна за кризисни моменти пред вратата на "орлите" и посвети трите точки и на Георги Дерменджиев, наричайки го "Бат Жоро".

Захари Сираков призна за по-свежия Левски

"Искам да поздравя целия отбор, защото днес наистина видях отбор, който се бори до края. Имахме и ние кризисни моменти пред вратата. Момчетата се справиха перфектно, макар че имаше умора - физическа и психическа. Имахме и контузени играчи - Пьотровски и Недялков. Поздравявам всички, които играха днес", започна Сираков след победата на Лудогорец над Левски.

ВАР-ът на Actualno

Благодарност към ръководството на Лудогорец

"Видя се, че Левски беше по-свеж, по-агресивен, а ние бяхме поизморени. След 4 дни играем в Европа и трябва да ги възстановим, не само тях. Имаме на какво да наблягаме. Искам да благодаря на ръководството на Лудогорец, което ми гласува доверие в този момент", не пропусна да каже той.

Бат Жоро е най-успешният треньор на "орлите"

"Като треньор съм доволен, че разполагам с равностойни и добри футболисти. Искам да играем по-активно и по-агресивно най-вече в атака. Тази победа е и за бат Жоро, така му казваме всички в Лудогорец на Георги Дерменджиев. Той е най- успешният треньор в историята на клуба", завърши Захари Сираков.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА пак се издъни! Славия се оказа прекалено силен тим за "армейците" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес