Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият нападател на Левски под въпрос за Локомотив Пловдив

29 юли 2024, 10:04 часа • 627 прочитания

Новият нападател на Левски Мустафа Сангаре е под въпрос за предстоящия двубой на „сините“ с Локомотив Пловдив. 25-годишният футболист получи контузия в глезена по време на последния мач на тима срещу Ботев Враца и не е ясно дали ще е на разположение на Станислав Генчев за двубоя със „смърфовете“.

Мустафа Сангаре ще мине прегледи днес

Сангаре се появи на терена в 62-ата минута на мача с Ботев Враца, като в самия край на срещата бе ударен в глезена. Той успя да доиграе срещата, но все още не е ясно какво точно е състоянието му. Днес французинът ще мине обстойни медицински прегледи, за да се установи каква е травмата и колко време ще му е необходимо, за да се възстанови.

Мустафа Сангаре Асими Фадига Карлос Охене Левски

Сангаре се представя на добро ниво с екипа на Левски

Мустафа Сангаре пристигна в Левски в началото на юли. Той се представи отлично в дебюта си за „сините“ в Първа лига, когато се появи от пейката и се разписа при победата с 6:1 над Локомотив София. Евентуалното отсъствие на Сангаре в мача срещу Локомотив Пловдив ще постави Станислав Генчев в доста деликатна ситуация, тъй като той разполага със само още един чист централен нападател – Александър Колев.

Вчера пък стана ясно, че Левски ще развърже кесията за защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес