Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Новият Кордоба" не иска да търка скамейката в Левски

12 септември 2024, 09:51 часа • 1395 прочитания

Едно от новите попълнение на Левски Кристиан Макун е изразил желанието си да получава повече игрово време от старши треньора Станислав Генчев. Централният защитник със силен ляв крак, който бе привлечен за заместник на Хосе Кордоба, не е записал и минута със "синия" екип.

Кристиан Макун иска повече игрово време от Станислав Генчев

Националът на Венецуела пристигна на „Герена“ в края на юли, след като бяха изминали два кръга от новия шампионат. Триото в отбрана - Келиан Ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами, вече се бе утвърдило и се справяше прилично, което не даваше повод на Генчев да прави промени, предават колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Левски прави всичко възможно да възстанови ключов играч за ЦСКА 1948

ВАР-ът на Actualno

Единственият нов без нито една минута

Така Кристиан Макун, който е достигнал оптимално физическо състояние, продължава да чака официален дебют. Той единствен от новите попълнения не е записал и 1 минута – 4 пъти е бил на пейката, но така и не е влизал в игра. В момента бранителят е част от селекцията на Венецуела, която игра квалификации за Световното първенство през 2026 година. Късното му прибиране в България означава, че едва ли ще запише минути и срещу ЦСКА 1948 в предстоящия двубой от Първа лига.

Преди ден пък ас на ЦСКА 1948 се закани на Левски и даде формулата за успех срещу "сините" (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес