Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нови обвинения към Гонзо: Опонент го нарочи, че се събирал с хора от ъндърграунда на базата в Бояна

07 март 2024, 16:01 часа • 2085 прочитания

Битката за президентското кресло в Българския футболен съюз започва да минава границата на добрия тон. Кандидатите за шефското място в Бояна не спират да си разменят обвинения, някои от които меко казано неприемливи. Днес Георги Иванов – Гонзо бе нарочен от друг претендент за поста Манол Иванов, че се „събирал с хора от ъндърграунда на базата в Бояна“.

Манол Иванов със сериозни обвинения

Манол Иванов говори пред колегите от „Спортал“ като разкри, че вчера хора от престъпния свят са посетили сградата на БФС. По същото време там е бил и Георги Иванов. Нападките към Гонзо в последно време не спират. Преди дни той бе наречен от друг кандидат за президентския пост Георги Градев - „измамник с фалшива диплома“.

Манол Иванов

„На приятелски обяд ли се бяха събрали?“

„Познавам по физиономия и имена доста хора от ъндърграунда, които вчера бяха на базата в "Бояна". Били са свързани по някакъв начин със силови групировки, със застрахователни компании и т.н. За мен беше изключително учудващо какво правят там. Съвпадението беше, че по същото време г-н Георги Иванов беше там. На приятелски обяд ли се бяха събрали, какво се случва?“, каза Манол Иванов.

Вчера пък Георги Иванов бе принуден да се обяснява пред медиите за дипломата си.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес