Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов в Лудогорец с тежка контузия

27 януари 2023, 10:31 часа • 1071 прочитания

Едно от новите попълнения на Лудогорец Диниш Алмейда е със скъсани кръстни връзки. Новината бе потвърдена официално от клуба. Централният бранител, който бе привлечен в началото на месеца получи тежката контузия в началото на второто полувреме на контролата с Цървена звезда.

Алмейда вече е в Португалия, където в понеделник ще претърпи операция на коляното. Очаква се той да се възстановява поне шест месеца. Бранителят е вторият футболист в състава на Лудогорец, който къса кръстна връзка по време на лагера в Турция. Преди това същата травма сполетя и Рик Джонатан.

''Малшансът не спира да преследва Лудогорец. Седем дни след като Рик Джонатан се контузи тежко, същата травма получи и новото попълнение Диниш Алмейда. Централният защитник е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след инцидент в началото на второто полувреме на контролата с Цървена звезда. Алмейда вече е в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. д-р Ешпигейра Мендеш. Специалистът е сред най-добрите в своята област, оперира и Рик Джонатан преди седмица'', написаха от Лудогорец.

Алмейда пък сподели, че в кариерата си досега никога не е имал тежки травми и допълни, че се надява всичко да мине добре и отново да може да играе футбол. Защитникът благодари на семейството си и на Лудогорец за оказаната подкрепа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес