Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов в ЦСКА към феновете: Бъдете търпеливи, ще се представим добре (ВИДЕО)

16 август 2024, 10:12 часа • 547 прочитания

Едно от новите попълнения на ЦСКА Лумбард Делова призова феновете за търпение след колебливото начало на сезона в Първа лига. Националът на Косово говори пред клубната телевизия като сподели своите впечатления от първия си месец при „армейците“.

Делова е категоричен, че ЦСКА има качества да се бори за титлата в България, но е необходимо време новите играчи и треньора да свикнат с обстановката. Той също така разкри, че не се е колебал дали да приеме офертата на родния гранд.

Не се е колебал дали да приеме офертата на ЦСКА

🏆Идва в България с увереността на шампион. Знае как да печели титли, изпъква и индивидуално. Неслучайно е избран за Футболист на годината на Косово. 🔥Сега Лумбард Делова е твърдо решен да направи всичко по силите си, за да повтори успехите и с ЦСКА. Горд от това, че е забелязан и повикан в най-големия български клуб, Делова е щастлив с решението си да се присъедини към “армейците” и го определя като “най-доброто, което можеше да ми се случи”. 🎥Как описва първия си месец престой в България и ЦСКА 👇🏻

Posted by CSKA Sofia FC on Thursday, August 15, 2024

„Наслаждавам се на всичко тук. От гледна точка на футбола – също. Условията са добри. Всички ми помагат да ставам по-добър и да бъдем шампиони. Засега всичко е чудесно и се наслаждавам. Имам приятели, които познават отбора. Казаха ми всичко за клуба. Нямаше как да приема друга оферта. Исках да дойда тук. Когато видях ЦСКА, реших за минута. Беше чудесна възможност“.

„Говорих с треньора. Томислав Стипич ми се обади. Разказа ми всичко за отбора. Казах му: „Добре, тренер, готов съм да дойда и да дам всичко от себе си да бъда шампион. Говорих и с Филип Филипов. Той ми разказа всичко за отбора, така че не се и замислих да бъда част от този голям клуб. Бях с единия крак на вратата. Много се изненадах като разбрах, че ме искат“.

„Ще свикнем един с друг, но имаме нужда от време“

Лумбард Делова

„Три поредни години с Балкани станахме шампиони на Косово. Избраха ме и за играч на годината в Косово за миналата година. Много искам да повторя тези успехи с ЦСКА. Надявам се, че ще успея. Затова дойдох тук. Много момчета тук имат същия манталитет като мен – искат да бъдат шампиони. Затова сме тук – да станем шампиони с най-големия клуб в България.

 

„На феновете искам да кажа, че ние сме с нов треньор, нови футболисти. Ще свикнем един с друг, но имаме нужда от време. Просто бъдете търпеливи, ще се представим добре. Не се притеснявайте, повярвайте на думите ми. Надявам се, че ще бъдем шампиони. Работим сериозно всеки ден, така че нека изчакаме нашия момент“, каза Делова.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес