Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Няма шанс ЦСКА да стане шампион! Ако може първенство само с Левски, ще е идеално"

22 юли 2024, 21:44 часа • 2958 прочитания

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев даде обширно интервю, в което коментира изминалото дерби между "армейците" и Лудогорец. Според Майкъла "червените" нямат шанс за титлата и ще завършат на второ място, а разградчани отново ще триумфират.

"Страх и липса на самочувствие": Защо ЦСКА падна от Лудогорец?

“Дузпата не се бие, тя се вкарва. Те отиват със страх. Толкова мачове сме подарявали на Лудогорец, ние сами сме си виновни. Трябваше с 2:0 да водим първото полувреме. Второто явно паднахме физически и не стояхме добре. Повечето нямат самочувствие, не знаят в какъв клуб играят. Най-доброто са българчетата към момента. Започнахме с осем чужденци вчера и трима българи, което е добре", заяви Илиев пред Sportal.bg за загубата на ЦСКА от Лудогорец.

"ЦСКА става донор на Лудогорец"

"Мачовете с Враца, с другите, можем да ги вземем. Важните с Лудогорец, с Левски не можем. Ще бием сега 3-4 мача и готово. Пак ще сме на второ място и ще се борим за Купата. Има шанс, ако ни дадат шампионската купа и да се снимаме. Това е шансът. Ние ставаме донор на Лудогорец. ЦСКА и Левски нямат самочувствие да се изправят срещу Лудогорец. Парите не ти пречат да вкараш гол. Лудогорец ще е шампион, ЦСКА ще е втори, Ботев ще се бори с Левски за трето и четвърто място", смята Майкъла.

ОЩЕ: ЦСКА работи усърдно за безболезнена раздяла с високоплатен играч

ВАР-ът на Actualno

Майкъла харесва стила на Стипич

"Стилът на Стипич е хубав, дано продължи така, но е важно да има победи. Той не е виновен, той не играе вътре, но ако направим сега един хикс със слабите отбори, какво правим? Той не може да вкара дузпата, може би не избра правилния човек. В ЦСКА имаме пробване, няма един, който да излезе и да каже “Аз мога да я вкарам”. Ако бяхме вкарали дузпата, щяхме да бием", твърди той.

Приоритетите на ЦСКА

"В Лудогорец още не са се наместили, но след няколко мача ще са готови. Един отбор се прави от вратар и защита. Имат добър треньор, ще ги намести. Приоритет е стадионът, на второ място е отбора, но не и за първото място. Няма шанс ЦСКА да стане шампион. Ако може да се направи едно първенство само с Левски да си играем, ще е перфектно", каза още в типичния си стил Георги Илиев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Мечо блести за победа на Спартак срещу 10 от Хебър, "гробарите" изтърваха дузпа (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес