Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нищо ново по слънцето: ЦСКА се размина с поредна трансферна цел

27 август 2024, 14:28 часа • 1002 прочитания

ЦСКА продължава да има сериозни проблеми в намирането на нови футболисти, след като „червените“ са се разминали с поредна трансферна цел. Става въпрос за централния защитник на полския Ягелония Адриан Диегес. Това съобщи местното издание „Meczyki“.

Ягелония не иска да продава Адриан Диегес

Както е известно, ЦСКА усилено търси бранител, който да повиши конкуренцията в тима. Шефовете на „червените“ се спряха на 28-годишния испанец, който освен в центъра на защитата може да играе и по левия фланг. Ръководството на „армейците“ дори изпрати официална оферта за правата му.

От Ягелония обаче са отхвърлили предложението на ЦСКА, тъй като шефовете на клуба не желаят да отслабват отбора точно в този момент. Те са категорични, че няма да продадат Диегес дори и да получат сериозна сума за него.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА не е в плен, а в смъртоносна хватка

Диегес е оценен на 1 милион евро

Адриан Диегес пристигна в Ягелония през миналото лято като свободен агент. До момента бранителят има на сметката си 43 мача за поляците във всички турнири, в които се е отчел с един гол и е направил 3 асистенции. 28-годишният футболист има договор с Ягелония до лятото на 2025-та като е оценен на 1 милион евро.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА е пратил оферта за камерунски халф.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес