Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нищо неочаквано: Новият в ЦСКА изостанал с подготовката, Стипич го пробва срещу Спартак

31 юли 2024, 10:55 часа • 1069 прочитания

Най-новото попълнение на ЦСКА Джейсън Локило е изостанал с подготовка и ще му трябва време, за да бъде в оптимална форма. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, белгийското крило пристигна при „червените“ преди няколко дни с трансфер от английския Хъл Сити.

Локило е играл за последно на 11 май

Треньорският щаб на ЦСКА обаче е установил, че Локило е доста изостанал с подготовката, тъй като за последно той е играл за португалския Визела, където бе под наем от Хъл, на 11 май. След това той се завърна в английския тим, но не взе участие в нито една контрола. Поради тази причина Томислав Стипич и помощниците му са изготвили специална програма на Локило, за да може да навакса изоставането.

Първа тренировка с ЦСКА🔥

Posted by CSKA Sofia FC on Friday, July 26, 2024

ЦСКА гостува на Спартак Варна в събота

Въпреки лошата си физическа и игрова форма обаче Джейсън Локило най-вероятно ще дебютира за ЦСКА още този уикенд. Очаква се той да вземе участие в двубоя на „червените“ със Спартак Варна в събота. Белгиецът със сигурност няма да започне срещата като титуляр, а вероятно ще се появи в игра от пейката, тъй като за момента не може да издържи физически повече от едно полувреме.

Джейсън Локило

В ЦСКА си патиха от подобни случаи

Това не е първият път, в който нов футболист пристига в ЦСКА в лоша физическа форма. В последните години "червените" си изпатиха няколко пъти с привличането на играчи, които са далеч от оптималното си състояние. Най-пресните случаи са Дюкенс Назон и Майкъл Естрада, които дойдоха в тима с наднормено тегло, както и Дауда Бамба, който пристигна контузен.

Вчера стана ясно, че ЦСКА е на крачка от привличането на нов нападател.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес