Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неудържимият Ивайло Чочев: Надявам се да вкарам още няколко гола (ВИДЕО)

18 март 2023, 14:55 часа • 2412 прочитания

Голмайсторът на Първа лига Ивайло Чочев получи приза за "Играч на мача" при победата на ЦСКА 1948 срещу Берое с 3:1 в Стара Загора. Халфът на "червените" отбеляза в 10-ата минута на срещата, с което покачи головата си сметка на 17 попадения. 

„Радостен съм да спечеля наградата. Доста труден мач срещу Берое, който се нуждае от точки. До 30-ата минута влязохме добре в мача, контролирахме двубоя, но после нещо се обърка. Най-радващото е, че успяхме да вземем 3 точки на този тежък терен в Стара Загора“, започна интервюто си след сблъсъка Чочев.

ОЩЕ: Докато бил таксиджия: Ас на ЦСКА 1948 получил секс предложение от богата клиентка

Чочев

„Нашата цел е всеки мач да печелим. Ще е радващо накрая, ако успеем да се класираме за Европа. Ще има доста мачове. Ще има някои, където ще губим точки, а другите ще печелят, но най-важната ни цел е да печелим. Моята задача не е толкова да вкарвам, но се радвам, че успявам да помагам. Надявам се да вкарам още няколко гола, защото така помагам на отбора да печели точки“, заяви полузащитникът.

Той коментира и отсъствието си от националния отбор на България: „От мен се иска да играя добре и да показвам добри игри. Когато треньорското ръководство реши, че съм готов за националния, аз съм готов да отида и да помогна с каквото мога. Надявам се тази пауза да ни се отрази добре“, завърши футболистът на ЦСКА 1948.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес